lørdag 31. oktober 2009

Et suppeliv


For å spare penger kom Hans med et genialt forslag for et par uker siden. "Vi lager grønnsaksupper basert på kun en grønnsak, vann og salt to ganger i uken." Jeg var meget skeptisk til ideen, men det har blitt en suksess hver gang. Hittil har brokkolisuppe, blomkålsuppe, potetsupper og gresskarsuppe (bildet) gjort at vi har blitt både fornøyde, mette og klart å senke det ukentlige husholdningsbudsjettet fra 200 til 150 dollar. Gresskarsuppen er foreløpig min favoritt og jeg har lyst å bruke denne grønnsaken mer, spesielt siden den er så tilgjengelig og billig i Australia. Pengene vi sparer skal vi bruke på å reise rundt i Australia i den lange sommerferien som snart begynner.

2 kommentarer:

  1. Det var et kjempegodt og sundt forslag ! Ikke klem løksuppe - det er absolutt en av mine favoritter ......

    SvarSlett
  2. Suppe er herlig og sunt, hørtes knallgodt ut med gresskarsuppe :)

    SvarSlett