mandag 16. november 2009

Vi venter i spenning

I dag eller i morgen får vi vite om vi skal flytte fra Davies Road til et nydelig town house i East Perth. Til nå har alt godt knirkefritt for at vi skal kunne flytte inn i drømmehuset med utendørs boblebad og store soverom med høyt undertaket og nytt fantastisk kjøkken.

Vi har klart å finne nye leieboere til leiligheten vår som er klare til å flytte inn og er godkjent av Tom som eier leiligheten. Det var vår oppgave å finne nye leieboere fordi vi hadde signert en 12 måneders kontrakt, men det har vært mange interesserte og ikke en vanskelig oppgave å finne nye leieboere.

Vi har søkt om å få leie boligen i East Perth med to venninner av oss Ann og Kelly som er veldig skikkelige og greie jenter, derfor tror vi vil klare overgangen fra tosomhet til firsomhet ganske så bra. Fordi vi skal dele hus med to andre blir det også en god reduksjon i den månedlige husleie på 1500 kroner sammenlignet med det vi betaler i dag.

3 kommentarer:

  1. Lykke til ! Håper det kan bli en løsning dere kan trives med.

    SvarSlett
  2. Takk, takk. I går ringte jeg å hørte hvordan situasjonen lå an og det er visst et par andre søknader som også er kommet inn. Det lover ikke godt for oss utenlendingers del og heller ikke at det drar ut før vi får svar.Så det blir nok ny husjakt i dag når de ringer med beskjeden om at vi ikke får leiligheten. :(

    SvarSlett