lørdag 14. november 2009

Seiltur på Swan River








Lørdag var vi så heldige at vi fikk vœre med på seiltur på Swan River sammen med Kelly og Brett. Vœret var helt perfekt for seiling og Kelly hadde med seg lunsj som vi spiste i båten ved i elvekanten ved Mosman Park. Vi var var også inne på båtklubben i Mosmanpark der alle menn må ha på seg skjorte med krage og vår franske venninne Jeanne som glemte å ta a seg capsen ble diskre anmodet av bartenderen om å ta den av. Eieren av båten en mann i femtiårene, John, som var kaptein gav ordrene ombord som for oss landkrabber betydde at vi måtte flytte oss fra den ene siden av båten til den andre når seilene skulle snus.

2 kommentarer:

  1. Dette må jo ha vœrt en fantastisk opplevelse ! Ser helt herlig ut og en seiltur på Swan River er nok ikke noe som oppleves så ofte for noen. Kjekt å få se foto fra turen og håper dere hadde smurt dere godt inn med masse solfaktor.

    SvarSlett
  2. Ja det var en fin tur, men selv om vi hadde smørt oss med solfaktor 30 tok sola godt på nesene våre. Dagen etter var vi to Rudolfer som måtte smøre nesene våre med en slags sunblokker for å ikke få noe mer sol på de forbrente utskuddene.

    SvarSlett