lørdag 19. juni 2010

På gjensyn våre venner


I går tok vi farvel med vennene våre i Perth på baren Black Salt i Nord Fremantle. Vi var på plass allerede klokken to på dagen og hadde en liten lunch før de første gjestene våre kom. Det var en kjekk dag, men selvsagt også litt trist å si ha det bra til alle.

For et energisk smil!

Sophie er min volleyballvenninne og medstudent. Vi besøkte også Sophies familie i sommerhuset deres i Margaret River da mine foreldre var her. Sophie hadde til og med tatt med seg en avskjedsgave til oss. En bok skrevet av den australske forfatteren Tim Winton som vi kan kose oss med på flyet hjem.

Dette er Lofty Lofthouse den morsomte mannen i Australia som bor på St Georg og har latt seg bestikke med norsk sjokolade mang en gang for å kjøre oss til flyplassen i Perth. Fine mann.

Her er Derrick Scale en av de mange vi har møtt i volleyball miljøet i Perth og Brett, Kelly's ekskjæreste som snart også flytter fra Perth hjem til Melbourne. Kelly har allerede dratt fra Perth med sin nye kjæreste Mike for å være skiinstruktør i Victoria. Tenk de har snø i Australia og, det trodde vi ikke før vi kom hit.

Vi inviterte like så godt Hans og min favoritt professor til avskjedsfesten. Stephen Dobbs forelser i Asia studier på UWA og var min foreleser sist semester og Hans har hatt han dette semestert. Beste foreleseren på hele universitetet. Stephen hadde tatt med seg kona til festen og kunne avsløre at Hans hadde bestått Asia faget sitt. Hipp hurra.

Her vår Sør Afrikanske venn Matt som lager fantastisk sjokolade mousse, men han kan ikke rydde opp så søsteren Lauren må ta seg av det.

Her er Cedric fra Singapore, Sasha og Ludger begge fra Tyskland. Her er alle tre meget opptatt av fotball VM selvsagt. Sasha og Cedric er Hans sine studievenner og Ludger har jeg studert fransk sammen med. Han har alltid vært bedre enn meg og derfor gitt meg mye hjelp til å komme gjennom et ganske hardt fransk opplegg. Hans tror selvsagt Ludger er forelsket i meg. Ha ha!

På Black Salt brygger de sitt eget øl og stedet drives av sandvolleyballspiller. Ikke rart vi måtte legge avskjedsfesten hit.

Her er norske Andreas, min "lillebror" i Australia som også reiser hjem til Norge i dag. Han er 20 år og skal studere videre i Danmark for han synes det blir litt langt hjem til familien i Nord Norge å bo i Australia.

Vi kommer til å saven tyske Henning og franske Lucile, våre tidligere samboere i Summers Street. Nå bor de i Cottesloe og kan bare gå over veien med surfebrettene sine når de skal surfe på bølgene i det Indiske hav.

Ruth og Andreas

Lauren synes det er veldig trist at vi reiser fra Perth. Hun kom også til Perth sammen med familien sin fra Sør Afrika på samme tid som vi kom hit. Hun er ei kjempejente og savner selvsagt vennene sine i Sør Afrika, men familien ser det ikke som trygt å bo i landet lenger. I dette bildet er også en av hennes psykologi medstudenter og Paul vår husvert.

Andreas og Hans

Jeg håper ikke Andreas la an på professor Stephen Dobbs i dette øyeblikket, for Andreas la an på en del av våre mannlige gjester. Slikt må bare tas som et kompliment uansett.

Lynton og Lofty er våre Social vollyballvenner.

Bror og søster, Matt og Lauren.

Her er Hans sin trener og kjæresten Jessie og broren til Brett som var på besøk fra Melbourne.



Da vi kom hjem fra festen åpnet vi gaven fra Lauren som hadde strikket både tøffler, skjerf og luer til oss. Som dere ser ble vi veldig glade for gaven! Vi avsluttet kvelden med sjokoladekake og syns det hadde vært en trivelig dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar