I Summers Street 115 har vi vært uten ovn i over en måned og må tenke kreativt når vi baker brød. Det var mor og Kelly som kom på den geniale løsningen med å legge brødformen i et vannbad i stekepannen, og la det stå å putre i en og en halvtime. Etterpå har vi hatt brødet med litt olje i selve stekepannen for å gi brødet en fin skorpe. Smaken av vannbadbrødet har smakt utmerket, nesten bedre enn når det er bakt i ovnen.
Vi gleder oss selvsagt til å få reparert ovnen igjen, men eiendomsbyrået vi leier av jobber i slowmotion og håndtverkere i Australia er ikke alltid like lette å få tak i. I tillegg venter vi på å få både tv-antennen og boblebadet fikset, men den som venter venter forhåpentligvis ikke forgjeves.
Vil du prøve ut vannbadbrødet er det viktig at brødet blir dekket godt til med plast og så folie i pannen for at det ikke skal komme fuktighet inn til brødet fra vannbadet. Så er det bare å sette seg tilbake å høre på puttringen fra pannen.
Så smart - og brødet så skikkelig godt ut -nam nam med leverpostei og sylteagurker ....... ;-)
SvarSlett