Mor trakk seg fra å prøve sushi da de var på besøk i desember, men både Ellen og Jens kastet seg over den rå fisken med åpent sinn. Begge to likte sushi, men foreløpig er nok dagens lunsjbesøk på ølbryggeriet Mad Munk i Fremantle det største gourmehøydepunktet på turen. På Mad Munk hadde vi tapas som oliven, poteter med hvitløksmajones, kjøttboller, brød, ribbestykker og annet småknask, helt etter matelskernes hjerte.
onsdag 27. januar 2010
Ellen tør
Mor trakk seg fra å prøve sushi da de var på besøk i desember, men både Ellen og Jens kastet seg over den rå fisken med åpent sinn. Begge to likte sushi, men foreløpig er nok dagens lunsjbesøk på ølbryggeriet Mad Munk i Fremantle det største gourmehøydepunktet på turen. På Mad Munk hadde vi tapas som oliven, poteter med hvitløksmajones, kjøttboller, brød, ribbestykker og annet småknask, helt etter matelskernes hjerte.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ser ut som om de har en prøvetime med pinnene. Jeg hadde aldri klart å få maten helt til munnen, og måtte nok hatt en STOR serviette.
SvarSlettJeg hadde nok gjort som a Marit jeg også :)
SvarSlettTapas hørtes mye bedre ut :)