Julekveldsmiddagen ble på restaurant i år fordi ovnen sluttet å virke noen dager før jul. Tidligere på dagen hadde vi grøt hjemme, men om kvelden var det kanin, fisk og and som lå på juletallerknene våre på restauranten Oceanus, der så sola synke i havet mens vi leste menyen. Det var bare fem andre bord på restauranten som var besatt, og det var tennene til servitøren som gjorde det største inntrykket og ikke maten. Hans var den eneste som hadde bestilt and og var rimelig fornøyd med måltidet, mens vi andre var enige om at kaninen og fisken manglet smak. Jeg savnet pinnekjøttet og kålrabistappen og det føltes virkelig ikke som det var julaften i det hele tatt for noen av oss. Heldigvis ble det god stemning når vi kom hjem og laget riskrem, bærsaus og gløgg og lastet ned noen gamle norske julesanger fra Itunes.
fredag 25. desember 2009
Julaften på restaurant
Julekveldsmiddagen ble på restaurant i år fordi ovnen sluttet å virke noen dager før jul. Tidligere på dagen hadde vi grøt hjemme, men om kvelden var det kanin, fisk og and som lå på juletallerknene våre på restauranten Oceanus, der så sola synke i havet mens vi leste menyen. Det var bare fem andre bord på restauranten som var besatt, og det var tennene til servitøren som gjorde det største inntrykket og ikke maten. Hans var den eneste som hadde bestilt and og var rimelig fornøyd med måltidet, mens vi andre var enige om at kaninen og fisken manglet smak. Jeg savnet pinnekjøttet og kålrabistappen og det føltes virkelig ikke som det var julaften i det hele tatt for noen av oss. Heldigvis ble det god stemning når vi kom hjem og laget riskrem, bærsaus og gløgg og lastet ned noen gamle norske julesanger fra Itunes.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Kanskje pinnekjøttet og kålrabistappen passer best i temperaturer rundt 0 grader - godt å ha det til gode til neste år !!!
SvarSlett