tirsdag 29. desember 2009

Safarimat




Nå har mor og far testet kjøtt fra kenguru, bøffel, struts, kamel og krokodille på tre dager. Kenguruen smakte som vanlig mør biff, bøffelen var god og krokodillen minnet om kylling, strutsen hadde ikke fuglesmak og kamelen var seig. Det var spennende å prøve nye typer kjøtt og som mor alltid sier:"Ja, dette var deilig".

3 kommentarer:

  1. Hmmm. .... dere har ikke kommet til apekatten enda med andre ord ???

    SvarSlett
  2. Her gjelder det å ikke svelge for mange kameler hvis de er seige :)

    SvarSlett
  3. Vi ble lurt når det gjaldt apekatten. Apekatten viste seg å være en dipp til å dyppe kjøttet så mor og far må nok ta seg en tur til Afrika for å få smake apekjøtt. Det ble heldigvis ikke for mange kameler vi måtte svelge unna:) det var jo bare smaksprøver.

    SvarSlett